Rezervace

Základní údaje

*
*
*
*
*
*

* pole jsou povinná

Výběr pokoje

1. Hlaváček jarní

Cena pokoje: 2690 Kč/noc

2. Zvonek okrouhlolistý

Cena pokoje: 1850 Kč/noc

3. Kosatec sibiřský

Cena pokoje: 1850 Kč/noc

4. Burgunda modrá

Cena pokoje: 1950 Kč/noc

5. Irsay Oliver

Cena pokoje: 1950 Kč/noc

6. Bledule jarní

Cena pokoje: 1950 Kč/noc

7. Meruňka obecná

Cena pokoje: 1950 Kč/noc

8. Pěnkava obecná

Cena pokoje: 1750 Kč/noc

9. Dudek

Cena pokoje: 1750 Kč/noc

10.Sokol

Cena pokoje: 1750 Kč/noc

11.Kukačka

Cena pokoje: 1750 Kč/noc

12.Sýkora modřinka

Cena pokoje: 1750 Kč/noc

13.Stehlik

Cena pokoje: 1490 Kč/noc

14.Výr

Cena pokoje: 1750 Kč/noc

15.Sojka obecná

Cena pokoje: 1950 Kč/noc

16.Ledňáček

Cena pokoje: 1950 Kč/noc

17. Strakapoud

Cena pokoje: 1950 Kč/noc

Odesláním rezervace potvrzujete, že souhlasíte s Rezervačními a storno podmínkami a GDPR.

Únor

_____

Slavnostní velentýnské 4 chodové menu
Přehlýdka nejlepších rakouských a moravských sektů

 

 

Březen

_____

Tradiční maďarská a slovenská národní kuchyně
Velikonoční gourmetské menu - jehněčí, králičí a speciality z mladých krůt

 

 

Duben

_____

Speciality z medvědího česneku & vína z Falkensteinu
Králičí menu & jarní zeleninová lázeň

 

 

Květen

_____

Chřestové speciality & přehlídka nejlepších bílých vín
Pálavské speciality z kuchyně Ditrichštejnů a Lichtenštejnů (slavnosti města Mikulova)

 

Červen

_____

Vyzrálá steaková masa - telecí a hovězí
& růžová a červená vína z Modrých hor
Jahodové speciality & sekty vs. růžové víno

 

Červenec

_____

Meruňky z pálavských sadů
Grilované čerstvé ryby z Jadranu a ze středomoří

 

Srpen

_____

Houbové speciality & snoubení s bílými víny
Švestkové speciality - masa i moučníky

 

Září

_____

Regionální speciality na Pálavské vinobraní & hrozny, jablka, hrušky
Dýňové speciality

 

Říjen

_____

Kachna předskokan husy & souboj červeného vínaZvěřinové speciality "pernatá + vysoká"

 

Listopad

_____

Svatomartinská husa a mladá vína

 

Prosinec

_____

Hovězí pečeně a staromilské omáčky
Adventní menu

 

Hotel Templ
Husova 305/50, Mikulov, Czech Republic

Recepce:
(Provozní doba: 9:00-19:00)
+420 724 161 336
Manažerka hotelu:
+420 725 117 521

info@templ.cz

Zobrazit na mapách Google

Tvorba webu: H-optimal | CMS | 2018 © Všechna práva vyhrazena

www.templ.cz